Praat mee op clubhouse - Say Ya!

Praat mee op clubhouse

Ya! Praat mee over leiderschap!

Say Ya! Op Clubhouse ‘Ontwikkel je leiderschap’

De plek voor een goed gesprek over het succesvol blijven ontwikkelen van je leiderschap👂🏻🎙. Wat is jouw rol als leidinggevende om je team langdurig succesvol te laten zijn? Praat mee. Doe kennis op. Laat je inspireren en motiveren over dagelijkse actualiteiten op het gebied van leiderschap.

Eerst volgende room die we hosten:

Hoe zorg je voor écht goede samenwerking in je team?

Op vrijdag 9 juli van 9.00 u tot 10.00 u zijn we live op Clubhouse.

Je hebt goede mensen in je team maar écht samenwerken is nog een uitdaging.

Soms lijkt het of jouw collega’s elkaar niet begrijpen waardoor ze elkaar niet vinden en er ergens kortsluiting ontstaat. De één vind dit belangrijk en de ander dat. Zeker wanneer verschillende generaties met elkaar samen mogen werken kan er onbegrip ontstaan. Hoe maak je hier toch een (h)écht team van?

Een (h)écht team waarin mensen gemotiveerd zijn om gezamenlijke doelen te bereiken en waar elkaars kwaliteiten worden ingezet om tot oplossingen te komen.

Jij wordt blij als je om 17 u een telefoontje krijgt van één van je teamleden die zegt ‘we hebben onze krachten gebundeld en de klus geklaard’. Je weet dat jouw teamleden hiertoe in staat zijn, maar hoe krijg je dit voor elkaar?

★ Magda Speksnijder en Jara van der Steen gaan hierover in gesprek. Een interessant gesprek over de verschillen per generatie en hoe je als leidinggevende ervoor kunt zorgen dat medewerkers elkaar gaan waarderen. Dat ze inzien dat deze verschillen elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Praat mee en laat je inspireren en motiveren via de: Say Ya! Room op Clubhouse.

Leuk om je 9 juli te zien!