Ik word gedreven door de ambitie om mens, teams en organisaties op duurzame wijze te verbeteren. Om organisatieontwikkeling door innovatie van A-tot-Z te kunnen begrijpen ben ik na mijn studie Bestuurskunde de IT ingegaan. Door te leren en ondervinden wat technologische verandering betekent, voor de organisatie en de mens.

Nu, na meer dan 20 jaar ervaring opgedaan te hebben vanuit programma’s, nationaal en wereldwijd, ben ik me gaan richten op datgene wat op de langere termijn succes bepaalt voor alle soorten organisaties: innovatie en de mens in de digitaliserende wereld. Een basis leggen rondom leiderschap en executie, om te borgen dat iedereen bijdraagt aan het gezamenlijk doel.

Deze veranderende wereld vraagt om een andere invulling van leiderschap, sturing en samenwerking. Iets wat door de huidige ontwikkelingen ook nog eens in een stroomversnelling is gekomen. Op basis van bewezen methoden, praktijkervaring en inzet van data en technologie ontwikkelen we bij Say Ya! vernieuwende trajecten die echt aansluiten bij de behoeften in deze veranderende wereld.