Ik ben een echte verbinder

Mensen en organisaties op duurzame wijze ontwikkelen is mijn drijfveer. Ik heb de ambitie om impactvolle veranderingen teweeg te brengen en waarde toe te voegen aan de vitaliteit en prestaties van leiders en professionals. Hierbij kan ik kan putten uit een ruime praktijkervaring in HR, veranderkunde en coaching. Ik heb ontdekt en geleerd dat organisaties die mensgericht sturen op resultaten, langdurig succesvoller zijn.

Hoe ik dat wil bereiken? Ik ben goed in het zien wat een organisatie, team, leider of professional nodig heeft om te groeien. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en ben erg betrokken bij de trajecten die ik met ze aanga. Door goed te luisteren en te interpreteren kan ik de beste vertaling maken naar praktisch toepasbare tools.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en vrienden en maak ik graag mooie reizen.
Tijdens een potje hockey ga ik tot het uiterste en krijg ik er energie van als ieders talenten benut worden. Hierdoor weet ik hoe het is om samen een prestatie neer te zetten en welke positiviteit het met zich meebrengt om te doen wat voor ieder belangrijk is!

Het is waardevol om te zien hoe we met Say Ya! duurzame veranderingen met impact creëren. In elke fase van je leven zijn veranderingen. Hoe fijn is het als je daarbij geholpen wordt? Als mens en organisatie wil je solide, wendbaar en innovatief zijn. Hier help ik graag bij!