Een inspirerende sessie over macht versus gezag
Ben jij een leidinggevende die een negatieve associatie heeft met macht? Wil je graag op een natuurlijke manier leidinggeven? Waarbij mensen verantwoordelijkheid nemen en er vertrouwen en betrokkenheid is? Dan is deze online inspiratiesessie ‘Kun je leidinggeven zonder macht? Iets voor jou!

‘Macht of gezag?

In feite heb je als hiërarchische leidinggevende per definitie macht. De vraag is echter hoe je ook gezag op kunt bouwen. Wanneer we kijken naar traditioneel levende stammen, dan kunnen we daar veel van leren. Deze mensen hadden gezag voor een leider omdat de leider iets toe kon voegen, niet omdat zij door een bestuur waren benoemd. Hoe vertalen we dit naar onze huidige maatschappij? Teams functioneren immers beter vanuit gezag. Maar ook macht heeft zijn nut, anders zouden er geen leidinggevenden nodig zijn.

Tijdens de ontbijtsessie gaan we met elkaar in gesprek over de mogelijkheden om te kiezen voor macht of gezag. Wat is dan macht en wat is dan gezag? Hoe bouw je aan gezag en wat levert je dit dan op?

Magda en Jara nodigen je graag uit om deel te nemen aan de gratis online ontbijtsessie op dinsdag 13 september van 08.00 tot 09.00 uur

Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we jou mee in hoe een bewuste keuze tussen macht en gezag jouw impact als leider kan vergroten. Ook zijn we benieuwd naar jou! Wat is jouw ervaring met macht en gezag op de werkvloer? Wat werkt wel en wat niet? En hoe kijken collega-leiders hiernaar? Zien zij het anders? Jouw eerlijke mening, vragen of vakkundige blik zijn tijdens deze inspiratiessessie van harte welkom!

Waar vindt de inspiratiesessie plaats?
De sessie zal online (via Teams) plaatsvinden. Na inschrijving ontvang je een link, waarmee je kunt inbellen.

Aanmelden? Dat kan via onderstaand inschrijfformulier.
De eerste 10 mensen ontvangen een aanmeld link in hun mailbox. Vol=Vol.

Duur inspiratiesessie: 1 uur
De investering: €0,00

We kijken er naar uit om er samen met jou een inspirerende sessie van te maken.
Graag tot dinsdag 13 september.

Met hartelijke groet,
Magda en Jara

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Klaar voor inspiratie?

Na de ochtendsessie kun je:

  • Vanuit beter bewustzijn gericht schakelen tussen macht en gezag om op een effectievere manier leiding te geven.

Duur ochtendsessie : 1 uur
De investering: €0,00

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Doe mee!

Ya! Ik wil me inschrijven

Deze ochtendsessie wordt online gegeven met maximaal 10 deelnemers. Zeg je YA! en wil je deze sessie bijwonen? Vul dan het formulier in. De inschrijfbevestiging ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.

Deadline inschrijving: 9 september 2022