Benut jij al je waarden en kwaliteiten om mensen te ontwikkelen en talent optimaal te benutten? Met het op maat gemaakte Say Ya Hike programma voor gedreven leiders ontplooi je door middel van wandelingen in de natuur je leiderschap. Maar hoe ziet het Say-Ya Hike!-programma er precies uit? Wat kan je verwachten? Wat kan je leren? En… waar kan je je aanmelden?

Spreekt de combinatie van hiken en jezelf ontwikkelen jou aan? Dan is de online informatiesessie ‘Stappen zetten in de ontwikkeling van je leiderschap iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze ontbijtsessie neemt Jara je mee in het programma van de Say Ya! Hike, gericht op leiderschap. Na deze ontbijtsessie weet je waarom het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen als leider, wat de 8 sessies van de Say Ya! Hikes inhouden en waar je je kan aanmelden. 

Je wordt tijdens deze ontbijtsessie geïnspireerd om jezelf centraal te zetten als leider en goed te kijken of jij al jouw waarden en kwaliteiten in de praktijk goed benut om mensen blijvend te ontwikkelen en talent te benutten.

Jara nodigt je uit om deel te nemen aan de gratis online ontbijtsessie op woensdag 15 februari of dinsdag 7 maart van 8.00 u tot 9.00 uur

Deze informatiesessie wordt online gegeven met maximaal 10 deelnemers. Zeg je YA! en wil je deze sessie bijwonen? Vul dan onderstaand formulier in. De inschrijfbevestiging ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox.

Deadline inschrijving: 14 februari 2023
De eerste 10 mensen ontvangen een aanmeld link in hun mailbox. Vol=Vol.

Duur inspiratiesessie: 1 uur
De investering is kosteloos.

Klaar voor inspiratie?

Na de inspiratiesessie weet je:

  • Wat het HIKE-programma inhoudt en kan je bepalen of deze ontwikkeling bij jou past.

Duur inspiratiesessie : 1 uur
De investering: €0,00

Meer weten?
Neem contact met ons op.

Ontbijtsessie ‘Stappen zetten in de ontwikkeling van je leiderschap’

Jara nodigt je graag uit om deel te nemen aan de gratis online ontbijtsessie op woensdag 15 februari of dinsdag 7 maart van 8.00 u tot 9.00 uur

Waar vindt de inspiratiesessie plaats?
De sessie zal online (via Teams) plaatsvinden. Na inschrijving ontvang je een link, waarmee je kunt inbellen.

Ik kijk er naar uit om er samen met jou een inspirerende sessie van te maken.
Graag tot woensdag 15 februari of dinsdag 7 maart!

Met hartelijke groet,
Jara