Ken je dat gevoel, wanneer  je een kaartje met de post krijgt? Bij mij ontstaat er dan een blij gevoel. Ik vind het leuk als iemand de moeite neemt om een echt kaartje te schrijven en dat te versturen. Laatst ontving ik een kaartje van een vriendin van mij. Ze wenste mij succes met de opstart van Say-Ya! Het kaartje kwam onverwachts. Dat maakt het extra leuk in deze gekke tijden. Zelf stuur ik ook graag kaartjes naar anderen. Het is een kleine moeite, groot gebaar.

Deze gedachte bracht mij op het idee om jou de mogelijkheid te geven om een ander in het het zonnetje te zetten. Op de inspiratiepagina van de Say-Ya! website kun je kiezen welk kaartje jij wilt ontvangen en deze sturen we je dan persoonlijk toe. Vervolgens kun je zelf een persoonlijke boodschap op het kaartje schrijven en aan iemand geven of per post  versturen. Wie ben jij dankbaar? Wie verdient het om een kaartje te krijgen?

Het laatste kaartje wat ik heb geschreven was voor een oud-collega. Onze samenwerking was er zo eentje die je eigenlijk niet kwijt wilt. Zij heeft veel positiviteit gebracht en we hebben samen mooie momenten beleefd. Het kaartje is een herinnering geworden aan een mooie tijd. Ik heb mijn dankbaarheid naar haar uitgesproken en haar succes gewenst met de volgende stappen.

Wie ga jij een kaartje sturen? Veel plezier alvast met versturen!

Auteur: Jara van der Steen