Klantsuccessen - Say Ya!

Klantsuccessen

Trots op de resultaten van onze klanten

Marketeer APG
Lillian van Eijk
‘Je wordt omringd met mensen die anders denken, waardoor je trouw blijft aan jezelf’
Door het programma ‘De effectieve leider’ kan ik ondanks de steeds veranderende omstandigheden en ontwikkelingen toch vanuit mijn eigen kracht blijven handelen. Say Ya! is een aanrader voor iedereen die binnen de dynamiek van een grotere organisatie zichzelf wilt blijven en ook impact maakt en daarbij de mensen om je heen blijvend motiveert.
Algemeen directeur Van Leiden Interieur B.V.
Ruud van de Weijer
‘Een zoektocht naar jezelf’
Jara weet het professionele en het persoonlijke te combineren. Uiteindelijk blijkt en is dit onlosmakelijk aan elkaar verbonden.  Sta ervoor open! Met deze persoonlijke aanpak en enorme expertise op het gebied van coaching ga je zeker naar jouw volgende stap.
Co-Owner Point O
Peter Peters
'We hebben samen een stevige fundering gecreëerd"
Als organisatie deden we het niet slecht, maar we wisten dat er meer in zat. Na een team ontwikkeltraject van Say Ya! zijn we meer gemotiveerd, creatiever én is de onderlinge communicatie verbeterd. We halen iedere dag het maximale uit onszelf. Binnen Point O was het inbrengen van de managementlaag volledig nieuw. Omdat we daar zelf nog weinig ervaring in hadden, vonden we het belangrijk om hierbij goed ondersteund te worden zodat we zo goed mogelijk van start konden gaan. In een aantal sessies hebben we gekeken naar de basis van de organisatie, zodat we onze kernwaarden goed kunnen neerzetten. Zo werd het ook duidelijk waar we voor staan. Door de duidelijke fundering hebben we lange en korte termijn doelen kunnen stellen die we vandaag de dag nog steeds als leidraad gebruiken.   We hebben gekeken naar ieders rol in het management, gekoppeld aan de lange en korte termijn doelen. We hebben daardoor goed inzicht gekregen in wat de organisatie nodig heeft. Die houden we nog steeds vast. Iedereen in de organisatie heeft een duidelijke rol- en taakverdeling gekregen, waardoor we de organisatie efficiënter kunnen indelen. Dat is enorm waardevol.

Eigenaar Napkins
Marijn de Rooij
‘Leren van leiders, experts en jezelf’
Werk jij in een team in een leiderschapspositie? Dan kan ik je van harte aanraden om een traject te volgen bij Say Ya! Deze ontwikkelexperts weten theorie samen te brengen met wat er daadwerkelijk gebeurt in een team. Zij delen interessante informatie, maar stellen ook de juiste vragen. Hierdoor leer je niet alleen van de experts, maar ook door hen van je zelf.
Arts-onderzoeker
Iris Laven
‘Zeker voor herhaling vatbaar’
Met hulp van een enorm fijne coach van Say Ya! heb ik geleerd om mijn competenties en kwaliteiten optimaal te benutten op zowel mijn werk, als in mijn privé leven. Door bepaalde patronen in te zien, kan ik ook beter mijn werkzaamheden indelen op basis van mijn concentratie- en energielevel. De theorie wordt ook op zo’n manier gegeven, dat ik deze handvaten ook weer in de toekomst kan toepassen.
Projectmanager Building Retail
Moniek Hoogerwerf
'De sessies gaven mij bewustwording’
Ik heb onwijs veel gehad aan de fijne sessies met Jara. Het traject heeft mij rust gegeven in bepaalde situaties en daarnaast is er veel bewustwording gecreëerd. De tips en oefeningen laten je nadenken over hoe te reageren en te handelen in bepaalde situaties. Deze zijn eenvoudig en daardoor snel toepasbaar. De sessies met Jara zijn voor mij erg waardevol en ik zal Say Ya! aan iedereen aanraden!