De basis voor succes!

Vandaag hadden we als samenwerkingspartners een waardevolle meeting waarin we hebben gesproken over de ambities van Say-Ya! We zijn in gesprek gegaan over waar we nu staan. Hoe we samen kunnen bouwen aan de toekomst waarbij we onze expertise kunnen inzetten en laten aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

Ons doel is om leiders, professionals en teams met meer succes en plezier hun werk te laten doen. Het creëren van een leven wat de moeite waard is en waar langdurige prestaties behalen centraal staat.

Aandacht voor elkaar
Om dit doel te bereiken staat verbinding, wendbaarheid, zingeving, passie en leiderschap centraal in onze samenwerking. Dit uitdragen in ons werk is waar de focus ligt. Aandacht voor elkaar is daarin een belangrijk thema. We willen allemaal gezien en gehoord worden. We willen luisteren naar elkaar en nieuwe plannen maken. Vandaag zijn we weer een stap verder gekomen.

Afstemmen en sparren
We komen iedere maand bij elkaar. Dit moment gebruiken we om te bespreken welke ontwikkelingen er zijn en welke opdrachten er kunnen gaan vallen. We stemmen de agenda’s op elkaar af en sparren over de inhoud van (coaching)trajecten. Tussendoor bellen we elkaar voor een social talk of om te sparren.

Samen
Samen willen we vooral opdrachten uitvoeren om mensen en organisaties laten floreren. Samen creëren we van veel ideeën goede ideeën. Zo groeit onze samenwerking en de organisatie.

Samenwerken is investeren. Iedere dag. Hoe pak jij dit aan?