Als organisatie deden we het niet slecht, maar we wisten dat er meer in zat. Na een team ontwikkeltraject van Say Ya! zijn we meer gemotiveerd, creatiever én is de onderlinge communicatie verbeterd. We halen iedere dag het maximale uit onszelf.

Binnen Point O was het inbrengen van de managementlaag volledig nieuw. Omdat we daar zelf nog weinig ervaring in hadden, vonden we het belangrijk om hierbij goed ondersteund te worden zodat we zo goed mogelijk van start konden gaan. In een aantal sessies hebben we gekeken naar de basis van de organisatie, zodat we onze kernwaarden goed kunnen neerzetten. Zo werd het ook duidelijk waar we voor staan. Door de duidelijke fundering hebben we lange en korte termijn doelen kunnen stellen die we vandaag de dag nog steeds als leidraad gebruiken.

 

We hebben gekeken naar ieders rol in het management, gekoppeld aan de lange en korte termijn doelen. We hebben daardoor goed inzicht gekregen in wat de organisatie nodig heeft. Die houden we nog steeds vast. Iedereen in de organisatie heeft een duidelijke rol- en taakverdeling gekregen, waardoor we de organisatie efficiënter kunnen indelen. Dat is enorm waardevol.