Say Ya! Workshop

Het is duidelijk dat slapen een belangrijke behoefte is van ons als mens. Het is niet voor niets dat we hier zo’n zes tot tien uur per etmaal aan besteden. Uit onderzoek blijkt dat tijdens je slaap afvalstoffen uit je hersenen worden afgevoerd, dit maakt dat je tijdens je slaap herstelt.

Goed kunnen herstellen is belangrijk als je op hoog niveau wilt presteren. Doordat de meeste mensen slaperig worden als het donker wordt buiten, kan het draaien van nachtdiensten gezien worden als presteren op hoog niveau. Het goede nieuws is dat je je ritme aan kunt passen en dat er mogelijkheden zijn om sterk de nachtdienst door te komen.

Deze workshop speelt in op de vraag wat je kunt doen om tijdens de nachtdienst op hoog niveau te presteren. Onze ervaring is dat mensen vaak weten dát slapen belangrijk is, hoe zij dit echter het beste doen is vaak een uitdaging. Dit is de reden dat tijdens de webinar of offline workshop vooral aandacht wordt besteed aan praktische tips en tools om ervoor te zorgen dat de deelnemers kunnen blijven presteren tijdens hun nachtdiensten. Deze praktische tips en tools worden aan de hand van verschillende oefeningen direct ingezet, zodat deelnemers ervaren wat het effect voor hen zal zijn.

Nachtdiensten draaien is presteren op hoog niveau

Na de sessie kun je:

  • Focus houden tijdens je nachtdienst;
  • Opladen tijdens je nachtdienst, zodat je vervolgens weer gemotiveerd aan de slag kunt;
  • Herstellen na afloop van je nachtdienst.

Duur workshop: twee uur
De investering: €400,00 per team (Exclusief BTW)

Doe mee!

Ya! Ik wil me inschrijven

Deze workshop kan zowel individueel als op teamniveau gevolgd worden. Wil je meer informatie? Neem dan contact met Jara op: 06 55 55 00 46 of via jara@say-ya.nl

Wil je deze workshop met je team doen? Vul dan het formulier in met de wensen en voorkeuren. Wij nemen vervolgens contact met je op.

  • DD dash MM dash JJJJ