Klantsuccessen - Say Ya!

Klantsuccessen

Trots op de resultaten van onze klanten

Martijn de Rooij

Eigenaar Napkins

‘Leren van leiders, experts en jezelf’ 

Werk jij in een team in een leiderschapspositie? Dan kan ik je van harte aanraden om een traject te volgen bij Say Ya! Deze ontwikkelexperts weten theorie samen te brengen met wat er daadwerkelijk gebeurt in een team. Zij delen interessante informatie, maar stellen ook de juiste vragen. Hierdoor leer je niet alleen van de experts, maar ook door hen van je zelf.

Iris Laven

Arts-onderzoeker Zuyderland

‘Zeker voor herhaling vatbaar’

Met hulp van een enorm fijne coach van Say Ya! heb ik geleerd om mijn competenties en kwaliteiten optimaal te benutten op zowel mijn werk, als in mijn privé leven. Door bepaalde patronen in te zien, kan ik ook beter mijn werkzaamheden indelen op basis van mijn concentratie- en energielevel. De theorie wordt ook op zo’n manier gegeven, dat ik deze handvaten ook weer in de toekomst kan toepassen.

Peter Peters

Co-Owner Point O

‘Mijn teams draaien beter dan ooit’

‘Als organisatie deden we het niet slecht, maar we wisten dat er meer in zat. Na een team ontwikkeltraject van Say Ya! zijn we meer gemotiveerd, creatiever én is de onderlinge communicatie verbeterd. We halen iedere dag het maximale uit onszelf.’

 

 

Ruud van de Weijer

Algemeen directeur Van Leiden Interieur B.V.

‘Een zoektocht naar jezelf’

Jara weet het professionele en het persoonlijke te combineren. Uiteindelijk blijkt en is dit onlosmakelijk aan elkaar verbonden.  Sta ervoor open! Met deze persoonlijke aanpak en enorme expertise op het gebied van coaching ga je zeker naar jouw volgende stap.

Evelien van de Krabben

Zelfstandige

‘De persoonlijke aanpak zorgt voor echt resultaat’

Wat een fijn en goed traject en coach! Je wordt een langere tijd begeleidt waardoor alles echt eigen wordt. Als iets niet helemaal aansluit vindt Say Ya! toch een andere tool die wel past. Dus een erg persoonlijke aanpak.

Lillian van Eijk

Marketeer APG

‘Je wordt omringd met mensen die anders denken, waardoor je trouw blijft aan jezelf’

Door het programma ‘Waardengedreven leider’ kan ik ondanks de steeds veranderende omstandigheden en ontwikkelingen toch vanuit mijn eigen kracht blijven handelen. Say Ya! is een aanrader voor iedereen die binnen de dynamiek van een grotere organisatie zichzelf wilt blijven en ook impact maakt en daarbij de mensen om je heen blijvend motiveert.