Leiderschapsontwikkeling - Say Ya!

Leer leiden met positieve impact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Goede leiders zijn schaars. Dat is ook logisch: het is lastig om mensen in te zetten op hun talenten. Alleen leidinggevenden die veerkrachtig, gedreven zijn door waarden en authentiek zijn, creëren teams die optimaal presteren. Maar ook soft skills in een leider zijn belangrijk: ambities bijsturen, zorgen voor motivatie en meer betrokkenheid. Alleen hoe doe je dat in onze veranderende wereld?

Leiden met positieve impact

Omdat de rol van de leidinggevende zo belangrijk is voor langdurige goede resultaten met je team, biedt Sa Ya! het ontwikkelprogramma ‘De Waarden-Gedreven Leider’ aan voor organisaties van vandaag, morgen en de toekomst.

Het programma richt zich op leiders die gedreven zijn doelen te bereiken, succes te behalen en zichzelf en anderen verder te brengen.

Programma

Waarden gedreven leiderschap

Met mensen in je eigen organisatie

Professionals in organisaties hebben allemaal andere behoeftes en kwaliteiten. Over het algemeen willen ze gewaardeerd worden en gemotiveerd naar het werk gaan. Hoe zorg je als leidinggevende voor een langdurig goed functionerend team?

Om deze vraag te beantwoorden ontwikkelde Say Ya! het programma ‘De Waarden-Gedreven Leider’. Een programma dat gericht is op leiden vanuit je eigen waarden en authenticiteit, en het leren van vaardigheden in persoonlijke effectiviteit.

Let op: op 15 september 2022 start een nieuwe versie van ‘De Waarden-Gedreven Leider’. Tijdens dit programma leer je samen met leiders uit andere organisaties hoe je mee blijft bewegen in veranderende omstandigheden en ontwikkelingen.Hier vind je alle informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Say Ya!

Wat levert het op:

 • leiderschap met positieve impact in veranderende omstandigheden;
 • een gedreven organisatie waar langdurig succes wordt gestimuleerd;
 • een motiverende en innovatieve werkomgeving waar veiligheid en een goede werksfeer centraal staan;
 • een vergrote betrokkenheid van medewerkers waardoor medewerkers trots worden en zingeving ervaren;
 • het optimaal inzetten van medewerkers op hun talenten;
 • praktische en duurzame tools die zorgen voor veerkracht en belangrijke prestaties in het team.

Onze werkwijze

Say Ya! brengt een aanstekelijke manier van enthousiasme. Wij bieden een bewezen aanpak en praktische tools waarmee je nóg effectiever kunt leidinggeven. Hierdoor worden de prestaties en de samenwerking van medewerkers succesvoller.Lees hier alles over Say Ya!

In een intakegesprek brengen we samen de uitgangspunten, behoeftes en het gewenste resultaat van de organisatie in beeld. Vervolgens maken we vanuit ons krachtige basisfundament de modules op maat.

Download onze whitepaper

Het programma

Het fundament van ‘De Waarden-Gedreven Leider’ bestaat uit de volgende modules:

 • werkidentiteit
 • sterke eigenschappen
 • krachtig met en tegen stress
 • wat leeft er in mijn team
 • bewust leiderschap

Duur: elke module bestaat uit twee sessies van elk een dagdeel
De investering: v.a. €1.500,- per team, per module (BTW vrij mogelijk)
1-op-1 coaching: twee sessies per deelnemer per module (tegen meerprijs).

Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor meer informatie. Jara neemt binnenkort telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Individueel

Liever 1 op 1 ontwikkelen?

Wil je liever niet in teamverband, maar je 1-op-1 ontwikkelen? Volg dan vanaf 15 september 2022 de versie van het programma ‘De Waarden-Gedreven Leider’ met leidinggevenden uit verschillende organisaties. Hierin maken we de combinatie van trainen in een groep en 1-op-1 coaching.

Het programma