Als maatschappij, als bedrijf én als mens staan we voor verschillende uitdagingen. Hoewel de pandemie steeds minder onderwerp van gesprek is, zijn de gevolgen nog steeds zichtbaar aanwezig. Daarnaast hebben we alweer te maken met de volgende crisis die veel mensen bezighoudt. Binnen Say Ya! vragen we ons af wat dit met mensen en leiders doet. We merken dat eenzaamheid, spanning en onzekerheid steeds vaker onderwerp van gesprek zijn. 


                 Niemand weet écht hoe de situatie zich verder zal ontwikkkelen.

Verbinding maken is een uitdaging, zeker omdat we elkaar de afgelopen jaren minder in het echt hebben kunnen ontmoeten. Onzekerheid speelt op dit moment een belangrijke rol van ons dagelijks leven. Niemand weet écht hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen. Deze onzekerheid kan voor een gevoel van onveiligheid zorgen. Veiligheid is een belangrijke behoefte van ons als mens, bovendien kan het een waardevolle drijfveer zijn. 

Binnen Say Ya! streven we naar het maken van meer en vooral echte verbinding. Weten dat je niet de enige bent met zorgen en onzekerheden, geeft je een stukje veiligheid terug. Erkenning krijgen voor jouw zorgen en praten daarover kan overzicht bieden en dat geeft lucht. Lucht waardoor je minder in beslag wordt genomen door onzekerheden.


                                                        Verbinding maken loont!

Verbinding maken loont! Voel jij je niet veel prettiger als iemand oprecht interesse toont in wat jou bezighoudt? Mensen zijn bovendien productiever als zij zich prettig voelen. Mensen leren meer als zij niet bang zijn om fouten te maken en hun onzekerheden te uiten. 

Binnen Say Ya! dragen we daar graag ons steentje aan bij in al het werk dat we doen. Wil jij ook leren hoe je een team kunt creëren waarin mensen zich prettig voelen, waar zij zichzelf kunnen zijn en elkaar helpen waar nodig? Lees dan hier verder: https://say-ya.nl/leiderschapsontwikkeling/

Tanja van Bemmel & Jara van der Steen