Veranderingen zijn er altijd en overal. Met de opkomst van een virus ligt de noodzaak om te veranderen onder een vergrootglas. De gevolgen van zo’n virus zijn naar, maar aan de andere kant brengt het ook positieve effecten met zich mee. Thuiswerken heeft zo zijn voordelen. Het nadelige gevolg is dat het op afstand samenwerken zorgt voor minder fysiek contact en mensen zijn het beu om tegen een cavia te praten.

In de praktijk betekent dit dat er aanpassings- en innovatievermogen wordt gevraagd van leidinggevenden. Alleen hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat mensen gemotiveerd blijven en de prestaties niet stagneren? Hoe zorg je ervoor dat je er voor mensen kunt zijn?

Download ons voorbeeld programma

 

Voor leidinggevenden of organisaties die hierin willen ontwikkelen bieden wij een maatwerkprogramma ‘De Vitale leider’. In het programma brengen we inzichten en leren we je vaardigheden om effectief en veerkrachtig leiderschap te tonen.

Wil je meer weten over de modules van ‘Effectief leiderschap’ en hoe Say-Ya hierbij kan helpen? Wij hebben een basisopzet gemaakt van het programma. Download hier ons voorbeeldprogramma.

De verschillende modules van het programma

In iedere organisatie heeft optimaal presteren en langdurig succesvol zijn een andere betekenis. Wat organisaties gemeen hebben die grote successen realiseren is dat ze in het collectief goed samenwerken met elkaar. Dat is de grootste succesfactor van de menselijke evolutionaire psychologie. Als leidinggevende heb je dus kwaliteiten nodig die er voor zorgen dat jouw team of organisatie samen tot de waardevolste resultaten komt.

Auteur: Jara van der Steen