Blijf je als team ontwikkelen - Say Ya!

Blijf je als team ontwikkelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Teamtrainingen

De wereld om ons heen verandert continu. Jullie als team, en teamleden, dus ook. Je team wil betrokken zijn en plezier in het werk hebben, maar ook bijdragen aan optimale en langdurige prestaties. Dat vergt aandacht en maatwerk – iets dat je misschien niet altijd hebt. Wil je een integere en lerende organisatie zijn én blijven waar wordt samengewerkt? Say Ya! geeft op maat gemaakte (online) trainingen en workshops.

Tijdens deze trainingen en workshops geven we het team tools om langdurige en gezamenlijke prestaties te vergroten. Je leert elkaar (nog) beter kennen en haalt het allerbeste uit elkaar naar boven om langdurig beter te presteren.

Écht samenwerken

Elke teambehoefte is anders. Daarom heeft Say Ya! teamtrainingen op maat.

Onze trainingen spelen in op het continu verbeteren en vernieuwen van vaardigheden, om zo optimaal samen te werken. De kern van onze aanpak is het ontwikkelen van gedrag, sterke eigenschappen, veerkracht en flexibiliteit. Vanzelfsprekend stellen we het team in staat om een sterke bijdrage te leveren aan

Uitgangspunt bij iedere training is voldoende veiligheid en wederzijds vertrouwen. Ook bespreken we de verwachtingen en de rollen in het team om tot het een optimaal resultaat te komen. Zo zorgen we dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

De voordelen van

leren in groepsvorm

  • je leert open met elkaar communiceren;
  • je ontwikkelt een identiteit en werkt aan een gezamenlijk doel;
  • je vergroot onderling begrip en verbinding.

Er kan in kleine groepen getraind worden (vanaf 5 deelnemers), maar ook in grotere groepen (tot maximaal 12 deelnemers).

Duur training: vier halve werkdagen tot een zes maanden traject.
Investering: v.a. €2.999,- voor vier halve werkdagen, BTW vrij mogelijk

Vraag naar onze maatwerk oplossingen.

Voorafgaand aan iedere

Training

Voor iedere training bespreken we in een kosteloos intakegesprek wat jullie situatie is en welke doelen je wilt bereiken. Op basis hiervan bespreken welke training of workshop het beste past, of op maat kan worden aangeboden.

Neem contact met Jara op om de mogelijkheden te bespreken: 06 55 55 00 46 of via jara@say-ya.nl